English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Offer for advertising on the TV show "Hrana i Zdravje" on TV Sonce in Macedonian, September 2014Понуда за рекламирање на емисијата „Храна и Здравје„ на ТВ СОНЦЕ

 

 

Премиум партнер                                                    Партнер

                                 

 

Новиот циклус емисии „Храна и Здравје„ на ТВ СОНЦЕ се емитува секој вторник навечер во 20:00 часот и репризно во недела навечер во 19:30 часот. Емисиите се снимаат во живо и студиски. На економските оператори, на производителите на храна и на трговските ланци нудиме можност за рекламирање пред широка и бројна публика. Модалитетите и цените за презентирање на Вашата дејност, услуга или производ изгледаат вака:

 

1.   Премиум партнер

Премиум партнерството ги содржи следниве компоненти:

- прикажување на спот (или фотографии) од операторот два пати во текот на емитувањето на пет емисии од циклусот, за време на пауза за реклами, и претставување на лого и производ/услуга од страна на водителот,

- изложување на банери/постери/знаменца и производи од економскиот оператор во студиото и заедничко доуредување на студиото за потребите на премиум партнерот, 

-  изложување на производите од економскиот оператор во студиото,

-  прикажување на претходно потготвен рекламен спот на фирмата во текот на паузите (доколку таков постои),

- оваа опција вклучува и претставување и промоција на фирмата на веб страниците на Констан ДООЕЛ  (www.constan.com.mk) и на фондацијата Балкан Нет (www.balkannet.eu) со директен линк што води до производителот вклучувајќи и промоција на емисиите на нашиот YouTube канал како и на Facebook страниците на Констан ДООЕЛ и Балкан Нет.

- следење на можни јавувања на гледачи, интересенти, поддршка и пренасочување кон економскиот оператор.

Цена за пет емисии: 18.000,00 Ден. + 18% ДДВ

 

2.   Партнер

За партнерите нудиме можност за  прикажување на спот (или фотографии) од операторот два пати во текот на емисијата за четири емисии, претставување на лого и производ или услуга од страна на водителот исто така два пати во текот на емисијата како и следење на можни јавувања на гледачи, интересенти, поддршка и пренасочување кон економскиот оператор.

Цена за четири емисии: 9.000,00 Ден. + 18% ДДВ

 

 

3.   Спонзор

За спонзорите нудиме можност за  прикажување на спот (или фотографии) од операторот еднаш во текот на емисијата, претставување на лого и производ или услуга од страна на водителот исто така еднаш во текот на емисијата како и следење на можни јавувања на гледачи, интересенти, поддршка и пренасочување кон економскиот оператор.

Цена за четири емисии: 6,000,00 Ден. + 18% ДДВ

 

 

Ви стоиме на располагање за евентуални прашања и коментари!

 

За да ја преземете официјалната понуда, Ве молиме, посетете го следниот линк:

Понуда за рекламирање во емисијата „Храна и Здравје“ на ТВ Сонце

 

 

 

Contact Information

Jean Stanoevski
President of the Foundation
Maksim Gorki 16

1000 Skopje – Macedonia
Tel.: +389 2 3298534
Fax: +389 2 3298535
Mob: +389 75219359
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ACT Schroeder
Liaison Office Germany
Joachim F. Schröder
Im Clemens 19
D-42555 Velbert
Mob. +49 (0)171 4566749

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.